Post by ligmaterbitumb on Feb 11, 2022 19:29:38 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tank Hero ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tank Hero IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ πολλά χρυσά hack ▞▞▞
▞▞▞ Tank Hero 2022 version ▞▞▞
Tank Hero Arkada dvqj
Απλό (γαματο) & καλό
μπορεί να μετακινήσει το ακροφύσιο προς τον αντίπαλο...κακό
Gelio polu
υπέροχο παιχνίδι για το 6χρονο παιδί μου
το καλύτερο παιχνίδι στο μέγεθός του. Ομαλά χαλαρωτικό και προκλητικό
Tank Hero Arkada dvqj
είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι.
ექიმები საავადმყოფოს თამაშები როლური თამაშები avdv
Μεγάλη διασκέδαση! Ολοκλήρωσα όλα τα επίπεδα. Θα πρέπει να υπάρχουν περισσότερα επίπεδα με μεγαλύτερη δυσκολία
Νοσταλγικός! Το έπαιζε συνέχεια στο γυμνάσιο 😂
Εξαιρετικά καλοφτιαγμένο παιχνίδι!
Ποτέ μην παίξετε αυτό το παιχνίδι καλύτερα, θα ήθελα τα αστέρια των δεξαμενών και ο γιατρός οδήγησης συγγνώμη να πω
Καλός
Πραγματικά καλό παιχνίδι. Εύκολο στην παραλαβή και έχει πολλά επίπεδα vhallengong. Το AI φαίνεται έξυπνο, αλλά μερικές φορές τα επίπεδα γεμίζουν απλώς με εχθρούς.
Είναι πολύ καλό παιχνίδι και όμορφο
Ίσως αυτό είναι μόνο από τη δική μου οπτική γωνία, αλλά στην πλατφόρμα μου, το παιχνίδι χρειάζεται λίγη δουλειά. Όπως, θα απομακρυνθώ από τις σφαίρες και ξαφνικά το τανκ θα σταματήσει και θα πεθάνω.
Ωραίο μίνι παιχνίδι για να παίξετε κατά τη διάρκεια της πλήξης
Tank Hero Arkada dvqj
Το μισώ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΜΠΤΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ
Διασκέδαση.
Αυτό είναι πολύ κακό παιχνίδι, πολύ φτωχό
Είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι, δεν είναι το αγαπημένο μου
Φοβερό παιχνίδι. Μου άρεσε αυτό το παιχνίδι. Το καλύτερο παιχνίδι τανκ για android
Ζεσταίνει λίγο το τηλέφωνό σας, τα χειριστήρια είναι λίγο καθυστερημένα, αλλά πολύ καλό παιχνίδι
To game ta spaei einai apisteuto a3izei ka8e lepto pou perimeneis na katebei alla exei bgei k neoteri ekdosi tank heroes lazer wars
Tank Hero Arkada dvqj
Καλό παιχνίδι όχι πολύ κακό
Ειναι απλα γαματο Περιμενω νεους χαρτη για ολα τα αλλα τα εκανα ξρυσα......... KAPSIMO!!!!!!!!
Tank Hero Arkada dvqj
Περισσότερα επίπεδα!!!!!!! Απίστευτο το πέσο μ τις όρες αντι ν διαβάζω εκσέις ....... Τ έκο βγάλει ΠΛοΣ σε ντιπ μέρες . Θα κατεβάσω Κάι σε σκάλες πολέμους . =]=]=>=>:]
ο έλεγχος είναι κακός
Είναι πραγματικά καλό παιχνίδι. Ένα πρόβλημα όμως είναι ότι η λήψη του δεν είναι πολύ καλή, θα πρέπει να προσθέσουν ένα άλλο d-pad για λήψη και τότε θα χρησιμοποιηθεί το κουμπί στη γωνία. Παιχνίδι για μικρό διάστημα. Καλό παιχνίδι.Παιχνίδι gaming παιχνίδι. Θα πρέπει να το ενημερώσουν.
Ορισμένα επίπεδα είναι τόσο σκληρά, αλλά οι σφαίρες δεν είναι δυνατές για μάχη
είναι έπος
Katevaste to!!!Thymizei ena paixnidi me tank apo to wii play.
Η συνολική μηχανική του παιχνιδιού είναι καλή, μου αρέσει πολύ η δυνατότητα αναπήδησης της μπάλας κανονιού που επιτρέπει την καταστροφή των εχθρικών δεξαμενών με δημιουργικούς τρόπους. Αλλά θα ήταν πολύ καλό αν υπήρχε κάποιο σύστημα ανταμοιβής ή επιτεύγματα στο παιχνίδι. Επίσης, θα ήταν ενδιαφέρον εάν το τανκ του παίκτη έπαιρνε power Ups.
Εύκολο παιχνίδι. Μερικοί λένε ότι αυτό το παιχνίδι είναι δύσκολο αλλά εύκολο. Καλό παιχνίδι 😀
Θα ήταν ένα υπέροχο παιχνίδι εκτός από το ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον αριστερό αντίχειρα τόσο για φωτιά όσο και για κίνηση. Μετακινήστε 1 χειριστήριο στον δεξιό αντίχειρα για 5 αστέρια
Τέλιοοοοοοοο
Είναι μια απόσπαση της προσοχής
Οι επιλογές ελέγχου πρέπει να βελτιωθούν
Λόγος να και μπαταρίες ;-)